HTML

Kuki in Ireland

Írországi kalandjaim:)

Friss topikok

  • ági: blackcurrant=feketeribizli (2008.08.23. 02:04) Staff members
  • ági: nem dugul be a füled,ha le-felszálláskor rágózol. :) am. teccik a blog. (2008.08.23. 00:04) 1st broadcast from Ireland
  • Qki: Na szevasssz Szemi:)))))! Elöszőr is azt akarom mondani hogy ne szörnyüködj ennyit inkbb huzzá bel... (2008.08.19. 22:27) Vége felé
  • Qki: remélem ez csak vicc volt! (2008.08.07. 14:02) Poker
  • tézé: Kitartás Qki Szabi!:) már alig van pár nap;) (2008.08.05. 19:01) Bank Holiday

HTML

Helyzetjelentes

2008.07.09. 04:56 Qki

Koszonom azt a par onbizalom-ado kommentet. Amugy is csak vicceltem, kivancsi voltam mennyire figyeltek :).

Gondoltam irok mar valamit. Kulonben is unatkozom. Kiestem a pokerversenyekrol ma estere, ugyhogy nincs mas dolgom az irason kivul. Egyebkent az unalom, az mostanaban nagyon gyakori tenyezo a hetkoznapjaimban. Ha dolgozom akkor kevesbe unatkozom, de akkor viszont meg elfaradok. Willy valamelyik nap megkerdezte tolem, hogy hogyan tetszett az ejszakai portaskodas... En azt mondtam nagyon, erre o azt, hogy akkor ha gondolom hetente 2x beoszthat erre a posztra, aminek en nagyon orulok, hiszen ez majdnem olyan, mintha 4 szabadnapom lenne egy heten. Tovabba sajat gep hijan, tudok pokerezni is. Szoval ez lesza kovetkezo 6 hetben is remenyeim szerint. Ugyhogy meg tobb unalmas percem lesz a hetkoznapokon. Az unalmamat el tudom utni egy par dologgal. Pl olvasassal, a Viragot Algernonnak nagyon jo konyvnek igerkezik, ma kezdtem el, es nagyon megfogott az alapotlet, csak sajna nem tul hosszu, igy par nap alatt biztos kivegzem majd azt is. Atival osszedobtunk 8€-ot egy pokerzseton-keszletre, igy tudunk azt is rendesen jatszani. Az edzes is egyre jobban megy, noveltem a fekvotamasz-adagjaimat is, futas is megyeget, persze nem nagyon van meg lathato valtozas, de en belul erzem, hogy jo, es ez a lenyeg. Van meg a zenehallgatas, es  az alvas, eves. A varosba is gyakran benezunk, ma pl bejartunk egy csomo ajandekboltot, es annyi jo cucc van, hogy legszivesebben az egeszet megvennem :). A vasarlast az utolso hetekre hagyom majd, mert minek meg a "felesleges" holmi. Szoval osszegezve eleg nagy az unalom...

Nehany tortenes a napokban: A lengyelekkel egyre jobban tele van a hociponk, foleg a nagyobbikkal. Fel nem birom fogni, hogy mi jo neki abban, ha allandoan (bocsanat a kifejezesert) bebassza az ajtokat maga utan. Szornyu gyerekkora lehetett az biztos. Ezt mi ugy reagaljuk le, hogy mostanaban mi is jo nagyot rantunk az ajtonkon, ha lehet, pont akkor amikor alszik. Meg en meg vagyok gyozodve arrol, hogy az az ember nem normalis. Olyan hangokat ad neha ki magabol, amiket nem nagyon tudok hova tenni. Rendesen megneheziti ezen idiota megnyilvanulasaival az eletunket. Tegnap este ejfel utan par perccel(amikor hazajott) ugy kellett raszolni, hogy fogjak mar vissza magukat. A kisebbik a Paul(Pavel), az meg viszonylag normalis, de ha megjon a cimbije, akkor ez is uvoltozik azzal a hulye fejhangjaval. Lehet, hogy ezt a nyelvet csak igy lehet beszelni? Fene tudja, de az biztos, hogy nem epitik az orszaguk imazsat a szememben. A masik dolog, meg az, hogy nemregiben vettunk egy 6os pack Cornettot, es tisztan emlekszem en is, Ati is, hogy 2-ot, 2-ot ettunk meg. Namarmost, mivel a nagy melyhutoben volt, ezert nem tudjuk biztosra, hogy ki ette meg(ugyanis az a konyha egyik hutoje, barki kivehette), ezert nem tudjuk rabizonyitani a polishkakra(enyhe athallas a poloska szo fele...most talaltam ki). Kitettem a konyhaasztalra az ures Cornettos dobozt es rairtam, hogy: "Thanks, for eating our ice cream! Szabi+Ati"(gyengebbek kedveert: kosz, hogy megettetek a fagyinkat). Valasz nem erkezett ra, igy hagytuk a francba az ugyet, de az biztos, hogy valami szivatast kitalalunk meg ezeknek. Jah, mellesleg a nagydarab kisajatitotta maganak a lenti Wc-t, ugyanis kulcsra zarja mindig a gorenyfattyaja. Mellesleg nincs sok bajom a lengyelekkel, csak annyira csunya nyelv, rossz hallgatni, tenyleg. Mar kicsit tudjuk utanozni is : Zmrsksrmska Zkradskskmta Tak Kurvaa Smrlzeglia Szmerlkova. :) Pl teszem azt Gosia, Marek, Peter, es Magda tok jo fejek, tehat nem akarok altalanositani a lengyelekkel kapcsolatba, de teny hogy ronda nyelv. Bar ma kitalaltuk, hogy ha szidni akarjuk egymast(marmint 3unkat), akkor azt kell mondani: Te hulye lengyel :). Mind1. Tenyleg nem vonok le messzemeno kovetkezteteseket, de Janus egy szarrago az biztos(Roland LeBay szavaival{Stephen King-Christine}).

Munkahelyi fronton csak annyi ujdonsag tortent, hogy mostantol lesz egy 3. munkahelyunk, ami nem mas mint a Race Course. Valojaban nem ez a neve, arra nem emlekszem mar, de a lenyeg az, hogy ez egy golfklub, ami egy loversenypalya melle van kialakitva, az elit szorakozohelye. Vasarnap du. 1tol dolgoztam ott en. Jovohettol tobbet leszunk ott, mert beindul a szezon, allitolag. A dolgozas, egyebkent tulzo kifejezes, mert kb annyibol allt, hogy a kozepkoru nok golfegylet rendezvenyenek eredmenyhirdetesen(ez volt az aktualis program) kivittem nehany talca szendvicset, meg csirkeszarnyat, meg fuszereskrumplit(ami nagyon fincsi) elejuk. Majd leszedtem az asztalokat. Nem volt nagy ugy. Vegig ment a TV, nagy LCD kivetiton, hol Cork-Kerry irfoci(erre mindjart visszaterek) meccset, hol pedig Federer-Nadal dontot adva. A Race Course-on mindig a Laci a szakacs, akivel egyebkent mar eleg jol osszecimboraltunk a sracokkal, szoval sokat dumalgattunk. A bar managere(vagy fogalmam sincs kije, kisfonoke) Denis, egy oszhaju kecskeszakallu sportcipos, de ingetviselos forma, aki mellesleg tok joarcnak tunt. Pl akarhanyszor bejott a konyhara mindig befeszitett es mondta: "Spartan!!", celozva ezzel Laci duledezo izmaira. :)(gyuros srac ugyanis). Volt ott meg 2 huszoneves baros srac akiknek mar nem tudom a nevet, de azok is halalnyugodtan melozgattak ott, ugyanis baromira nyugis kis hely. Szoktak lenni barbeque-partyk, meg ha verseny van, tobb a nep, de amugy semmi kulonos. Az irfocira visszaterve. Lacival levezettuk, hogy ezek az irek milyen egy ugyetlen nepseg, ezert talaltak ki maguknak ezt a hulye sportot. Egy focilabdahoz hasonlo meretu labdaval jatsszak, ugyanakkora palyan, focikapura, amibol kiall 2 rud felfele, a rogbihez hasonloan. Namarmost a labdaval azt csinalsz amit akarsz. Kezben viheted, bar ekkor le kell utni neha(nem sikerult megfejtenunk milyen gyakorisaggal), raadasul nem a foldre, hanem a labfejedre. Lehet rugni, kezbol rugni, mindent csinalni vele. Full-contact van, tehat egymast a jatekosok szejjel zuzhatjak, bizonyos keretek kozott persze, ja es vedooltozet nelkul. 2 fele pont is van, ha a kapu folotti reszbe rugod a ket rud koze, az 1 kicsi pontot er(igy neveztuk el Lacival :)), ha a haloba, akkor az 1 nagy pontot er. Es pl ilyen eredmeny alakulhat ki: Cork 2-13: Kerry 1-17. Az elso szam a nagy gol,a masodik a kicsi. Ilyen eredmeny eseten fogalmam sincs ki nyert. :) Megyei szinten jatsszak, de gondolom van ebbol is Nb5 is... Fura egy egyszeru, es bolond jatek, kiskoromban jatszottunk neha ilyet, hogy akarmit lehetett csinalni a labdaval, az mokas volt, de ezt felnottek is jatsszak. Van meg egy masik ehhez hasonlo jatekuk, csak azt kicsi lasztival jatszak es egy olyan utovel, mint a Lacrossban, ugyanezekre a kapukra. Irek... Mind1. :)

Mit is irjak meg... Szombaton este a Cahernane-ba dolgoztam, es tortent egy kis vicces dolog: szuletesnapi vacsoraja volt egy neninek, es a szemelyzetnek is kellett enekelni, mikor kivittuk a tortat. Enis megcsillogtattam nemletezo enektudasomat, hal`Istennek eleveszett a hangom a korusban. Tudjatok van az a resz mikor jon a 3. Hapibordzdej, es akkor kene mondani a nevet,na itt Kimmel egymasra neztunk es jol elhummogtuk a nevet, mivel fingunk nem volt ki az illeto,a tortara csak annyi volt irva, hogy "mother". Vicces sztori volt. Aznap este osszehaverkodtam a 2 baros fickoval, Valerioval, es Andreval. Ok tok jo arcok. Valeriot el is neveztem Bread-man-nek(Batmanre hajaz), mert mindig kerdezgeti, hogy nem lattam-e kenyeret a kornyeken :). Az allandoan kajal aza ficko. Istvannal is eldumalgattam aznap este. Elmeselte, hogy mar 4 eve Irorszagban van, es kicsit elege van mar a sok lengyelbol, hogy mondod nekik, es nem ertik. Es megis majdnem ugyanannyit kap penzt. Bar o nem minimalberert dolgozik, mert szakmaja van. Ilyen ez a magyar, panaszkodos, de derulato. En is boldogan nezek a hatralevo 44 nap elebe.

Legyen ez a zarszo, kiirtam magambol az elmult par nap torteneseit, eleg rendesen azt hiszem. Mazsolazgassatok. Es kommenteljetek gyakran, mert Szabi maganyosnak erzi magat ha nem.

Bye.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kukiinireland.blog.hu/api/trackback/id/tr15559858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anyád, apád 2008.07.09. 07:46:39

Szia!
Apa ma valószínű rendezi a repjegyedet, majd jelzünk ha minden ok.
Ez az írás megint jól sikerült, alig győzöm elolvasni.
Nem akarsz író lenni? Hahaha...
Azt nem írtad még meg nem is beszéltünk róla, hogy milyen öltözékben dolgozol, hogyan tudsz mosni és van-e egyáltalán még tiszta ruhád?!
A csapatból csak te akarsz tovább maradni?
Új képeket is várunk!!!!
Csak én tudok válaszolni,otthon káosz amigosz, remélem mire hazakerülsz már vissza tudunk költözni.
Várom a következő írást, csak pozitívan, mindenkit olyannak kell elfogadni amilyen.
Nekem (meg szerintem apádnak is) nagyon hiányzol, nagyon sok puszi
Anya

Kukucska Attila 2008.07.09. 17:24:48

Szia!

Apád rámsózta a repjegy intézést. Pont arra jártunk fecskendővel, kicsit meglepődtek, mikor beállítottam a cuccaimmal.
Kifizettem, aug. 22., de vedd fel a kontaktot:
cseh.alexandra@american.hu fijokú hölggyel!

Kitartás!

Qki 2008.07.10. 03:44:00

Koszi Bafi, irtam neki emailt! Remelem minden siman megy majd!
süti beállítások módosítása