HTML

Kuki in Ireland

Írországi kalandjaim:)

Friss topikok

  • ági: blackcurrant=feketeribizli (2008.08.23. 02:04) Staff members
  • ági: nem dugul be a füled,ha le-felszálláskor rágózol. :) am. teccik a blog. (2008.08.23. 00:04) 1st broadcast from Ireland
  • Qki: Na szevasssz Szemi:)))))! Elöszőr is azt akarom mondani hogy ne szörnyüködj ennyit inkbb huzzá bel... (2008.08.19. 22:27) Vége felé
  • Qki: remélem ez csak vicc volt! (2008.08.07. 14:02) Poker
  • tézé: Kitartás Qki Szabi!:) már alig van pár nap;) (2008.08.05. 19:01) Bank Holiday

HTML

ize

2008.07.10. 03:35 Qki

Jah, a mosast nem is emlitettem. Van itt egy kedves idos holgy, aki takaritono, es mosono is egyben es o szokta mosni a ruhainkat. De ugy hogy egybol meg is szaricccsa! Neve:Eileen. Szeressuk ezert nagyon. Holnap pihenonapom van. Megint. Tokjo. Penteken viszont mehetek mosogatni. Alig varom :(. Kieran nemreg megmutatta mit kell tennem, ha tuz ut ki a hazban. Van itt lenn a recepcion egy kis gepezet, ami kijelzi, hogy melyik szobaban van a tuz, ezen keresztul le lehet kapcsolni a tuzjelzot, tovabba van egy evakualo gomb is :). Arra remelem nem lesz szukseg az elkovetkezo 6 hetben. Elobb egy ficko utan kellett mennem a barba, aki azt hitte meg nyitva van, pedig nem is. Megmondtam neki es olyan szomoru kepet vagott, hogy majdnem elrohogtem rajta magam.:)

Tobbet nincs kedvem irni, mert nagyon rosszul jatszottam pokeren, es balszerencsem is volt vagy 4x, ugyhogy most rossz a kedvem. De nem buktam sokat. Mind1 inkabb olvasok. Uncsi ez a portaskodas, mondjuk inkabb mint a mosogatas. Na jo, hello.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kukiinireland.blog.hu/api/trackback/id/tr79561554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anyád, apád 2008.07.10. 08:09:10

Tessék kibírni még ezt a kis időt.
A pókerrel meg óvatosan!

Puszi
Anya

Csilla 2008.07.11. 17:13:14

Szia Szabi!

Nagyon jokat irsz, mi is olvassuk am Anikoval itt a nagy Nemetorszagban!! Mi mar holnaputan megyünk haza, ezzel arra akarok utalni, hogy mi is kibirtuk! Kopf hoch!-Fel a fejjel!!

Üdv: Csilla es Aniko

Muscle Smurf 2008.07.13. 13:51:08

helloka kuki
lengyelek itt is vannak elegen, van egy a munkahelyemen is, eloszor azt hitte en is az o "fajtaja" vagyok, amikor mondtam neki, hogy nem, kirohogott, hogy magyar vagyok, meg pofakat vagott, a szerencseje csak a recepcios pult volt ami kozottunk allt. kis kocsog meteltpocsuek:D
olvaslak en is, csak nincs mindig idom, mert 2 munkahelyem van, penzemet kulon busszal kell majd hazavinni, de megdogolok a meloban...nekem is van mar par haverom, egyutt dolgozom veluk, van 2 holland srac, philip es robert, + egy nigeriai srac, o nagyon jo fej, jolly amalij a neve. o meg az a verbeli oslakos, megmaradt embernek...tiszteletre melto tulajdonsag. jo hallani, vagyis olvasni, hogy edzel, en is futok, most a melo miatt kicsit felhagytam vele, de folytatom mindenkepp, 35 km heti 3*:D:D:D megallas nelkul termeszetesen. mar kicsit gagyogok hollandul, de...idetlen nyelv ez is.
vigyazz magadra, csak ezt a nyarat kell kibirnunk, otthon mar egyenesben leszunk.
JA!! en valoszinuleg kimegyek suli elvegezte utan uj-zelandra, unokatesom tud rogotn allast (kiwi szedes, de jol megfizetik, es nem szakadsz meg a munkaban), szallast, es kajat...angol a hivatalos nyelv, meg a maori, de azzal sokra nem megyunk:D ha gondolod, es van kedved vilagot latni, megismerni egy teljesen mas kulturat, kontinenst, gyujts repjegyre es gyere velem...minimum fel evre megyek, de en szeretnek ott maradni, bar ez majd ott kiderul... na en is irtam neked egy kisebb kommentet:D remelem elolvasod.
elkoszonok, majd meg felnezek, es olvaslak tovabb
duj-duj

Qki 2008.07.15. 06:27:41

Sziasztok!
Ezek szerint, Csilla, ti mar otthon vagytok. Jo lehet... Nekem ez meg csak vagyalom.

Gergo kosz hogy irtal, es igen nagyon kifejezetten erdekel az amit mondtal, ugyanis egyik almom egyszer Uj-Zelandra jutni. Ha ugy alakul a kovetkezo 1 ev, mindenkepp szamithatsz ram haaaaaaaaaaaveeeeeeer :)
Vigyuk Zolikat is:)!!

Egyebkent a madarat(kiwi) vagy a gyumolcsot(kiwi) kene majd szedni?? :)
Es ez most melyik unokatesod? A rohadtabb fajta? :) Mert akkor kicsit bizonytalan vagyok ebben. Mindegy errol meg fogunk beszelgetni az tuti.

Ui: Kedves olvasoim, holnap irok egy joooo hosszut!!
Puszi mindenkinek:)
süti beállítások módosítása