HTML

Kuki in Ireland

Írországi kalandjaim:)

Friss topikok

  • ági: blackcurrant=feketeribizli (2008.08.23. 02:04) Staff members
  • ági: nem dugul be a füled,ha le-felszálláskor rágózol. :) am. teccik a blog. (2008.08.23. 00:04) 1st broadcast from Ireland
  • Qki: Na szevasssz Szemi:)))))! Elöszőr is azt akarom mondani hogy ne szörnyüködj ennyit inkbb huzzá bel... (2008.08.19. 22:27) Vége felé
  • Qki: remélem ez csak vicc volt! (2008.08.07. 14:02) Poker
  • tézé: Kitartás Qki Szabi!:) már alig van pár nap;) (2008.08.05. 19:01) Bank Holiday

HTML

Meg e^lek.

2008.06.19. 00:13 Qki

Hello Hello!

Whats the story?(ez egyfajta ir miahelyzet koszones ize...)

Mivel kabe 10 percem van erre az irasra ezert nem irok le sokmindent.

Nagyon orulok, hogy ilyen sokan olvastatok a blogomat, es hogy ennyi mindenkit erdeklek. Az elmult 4 nap nagyon jol telt, csomot varosneztunk majd ezt leirom reszletesen egyszer.

Holnap reggel hagyjuk el ezt a "csodalatos" hostelt, ahova azert eleg sok emlek fog kotodni annak ellenere h 4 napot toltottunk csak itt. Kivancsi vagyok mit gondolnak rolunk az itt lako naciok, mert eleg sokat hangoskodunk, minden este iszunk:)... szerintem meg van rolunk a velemenyuk, de egyenbkent mindenki nagyon kedves. Bar a hutore vki kiirta, h "Go back fuckin Hungarians" a hutomagnes-betukbol... Ez kicsit elszomoritott bennunket, mert szerintem nem erdemeltuk ki, hogy valaki ilyen bunko legyen velunk. Es raadasul nem is a szemunkbe mondta...

Ma hajnalban tesom(Levi) ebresztett azzal h lehet tud szermanyolni egy laptopot, igy ha sikerul akkor tuti h itt napi beszamolokat lehet majd olvasni.

Anya, apa nyugi minden oke tudom nem adtal eletjelet vagy 2 napig, de elek meg, Levivel talalkoztam odaadta a gepet, lassan mar toltok fel kepeket is csak meg meg kell tanulnom h azt hogyan kell egyaltalan.

Holnap reggel 10kor indul a buszunk Corkba, ahonnan erzekeny bucsut veszunk egymastol es 4 kulonbozo szallodaba megyunk az en esetemben Killarneybe, ami allitolag Irorszag legszebb helye. Lesz sok kep.

Pentek ha minden igaz mar melozunk. Baromi kivancsi vagyok ra.

Most sajna mennem kell mert letelik az idom, de igerem irok meg majd reszletesebben is. Mar ellegge hianyzik mindenki otthonrol, remelem enis. Koszi a visszajelzeseket.

Az elso szabadnapomon egy akkora regenyt irok ide h beszaras.

Nah hello mindenkinek Goodbye.

2 komment

Címkék: masodik

A bejegyzés trackback címe:

https://kukiinireland.blog.hu/api/trackback/id/tr65528201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiskukesz · http://www.kukiinireland.blog.hu 2008.06.19. 16:44:09

Szia Blogger!

Jó, hogy írtál, mert már nem tudtuk mi van veled. Sörbe fulladtál, túszul ejtettek az ír csajok, vagy mi? Aztán Levi hogy gondolja azt a laptopot, mi?
Örülnék, ha ajándékba adná, gondolom te is örülnél!
A tudatlanok kedvéért ideírom, hogy az írói vénádat apádtól örökölted! Ennyi és pont! :)Ehhez nem fűznék több magyarázatot (csak így szerényen:)
Írjál sokat, és kösz, hogy gondolsz rám a születésnapomon, már ha nem is hívsz fel (mert ugye gondolsz?)

Na csá: Apád

Anyukád · http://www.kukiinireland.blog.hu 2008.06.19. 20:14:25

Szia!

Most értünk haza a születésnapi vacsiról.
Remélem te sem éhezel, bár egy is kis fogyás rád fér! Hahaha...
Holnap jönnek bátyóék, segítenek pakolászni.

Szurkolok, hogy jó melód legyen.
Levit megkérdezted, hogy ha a szállodában nem tudsz tovább maradni Ő tud-e valami melót intézni?
Várjuk nagyon a képeket és az írásaidat.
Ha tudsz azért csörögj ránk!
Sok,sok puszi !!!!!
süti beállítások módosítása